المكونات
كيلو خضار ( كوسه + بازلاء + جزر + بطاطس )
كيلو لحم ( النوع حسب الرغبه )
3 ملعقه زبده
2 بصله متوسطه
كيلو عصير طماط
3 ملعقه صلصة طماطم
بهارات ( فلفل اسود + زنجبيل + جوزة الطيب + ملح + كمون )
طريقة التحضير
1- قومى بغسل الخضار جيدا وقطعيه الى مكعبات
2- قومى بسلق اللحم نصف سلق وصفيه وضعيه فى مقلاه مع السمن و البصل والخضار ويضاف اليه عصير الطماطم والبهارات ويقلب جيدا لمدة عشر دقائق
3- قومى بوضع الخليط فى طاجن أو صينيه وضعيه فى الفرن على نار متوسطه لمدة 30 دقيقه حتى تمام النضج
4- يسكب القالب فى طبق التقديم ويقدم مع الارز الابيض
كيلو خضار ( كوسه + بازلاء + جزر + بطاطس )
كيلو لحم ( النوع حسب الرغبه )
3 ملعقه زبده
2 بصله متوسطه
كيلو عصير طماط
3 ملعقه صلصة طماطم
بهارات ( فلفل اسود + زنجبيل + جوزة الطيب + ملح + كمون )
طريقة التحضير
1- قومى بغسل الخضار جيدا وقطعيه الى مكعبات
2- قومى بسلق اللحم نصف سلق وصفيه وضعيه فى مقلاه مع السمن و البصل والخضار ويضاف اليه عصير الطماطم والبهارات ويقلب جيدا لمدة عشر دقائق
3- قومى بوضع الخليط فى طاجن أو صينيه وضعيه فى الفرن على نار متوسطه لمدة 30 دقيقه حتى تمام النضج
4- يسكب القالب فى طبق التقديم ويقدم مع الارز الابيض
0 التعليقات:
إرسال تعليق